Systemen voor woningen

Luchtverwarming en airconditioning in woningen
energielabel

Luchtverwarming en airconditioning in woningen

Luchtverwarming in uw woning
Zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen kan Admiraal luchtverwarming installeren. In de woning moet een kruipruimte of ruimte boven het plafond aanwezig zijn; deze ruimten dienen groot genoeg te zijn om de kanalen in onder te brengen en weg te werken. De verwarmingsunits plaatsen wij zo dat die de inrichting van uw woning niet hinderen of ontsieren. Het resultaat is een bijna geruisloos werkende en onopvallende installatie.

Comfort en rendement

We willen u graag laten ervaren hoe aangenaam luchtverwarming is. Om u het verschil echt te kunnen laten voelen kunnen we een afspraak maken om een woning met luchtverwarming te bezoeken. Andere energiebronnen, zoals een open haard of een houtkachel zijn goed te combineren met luchtverwarming. Door de constante luchtcirculatie verdeelt de warmte van deze bronnen zich beter in de woning en dit levert een hoger rendement op.

Airconditioning in uw woning

De meeste luchtverwarmingssystemen kunnen achteraf of bij aanleg worden uitgebreid met een koelset. Deze zogenaamde topkoeling verlaagt de binnentemperatuur eenvoudig met enkele graden. Bovendien daalt daarmee de relatieve vochtigheid tot een comfortabel niveau. Dit komt de kwaliteit van het binnenmilieu zeer ten goede, zodat u zich prettiger voelt in elke ruimte.