Offerte aanvragen

Admiraal Luchtverwarming B.V.

Populierenlaan 49a
1911 BK Uitgeest

0251-312 333
info@admiraalbv.nl

Ma – Vrij: 8.00 – 17.00

Offerte aanvraag aan Admiraal Luchtverwarming bv

  * We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag of verzoek.

  Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens mogen verzamelen en gebruiken voor de redenen die hierboven genoemd staan.


 • Op dit moment worden wij bij Admiraal Luchtverwarming overspoelt met offerte aanvragen, meer dan wij aankunnen.

  Wij hanteren nog steeds het eerlijke principe van: "wie het eerst komt, wie het eerst maalt". Helaas duurt het beantwoorden van uw verzoek lang, op dit moment bedraagt de wachttijd voor het eerste telefonisch kontakt 10-12 weken . U kunt dan ook 's avonds en op zaterdagmorgen worden gebeld. In dit telefonisch kontakt geven wij een advies over de mogelijkheden. Indien na dit overleg blijkt dat u een offerte voor vervanging van uw oude installatie wilt dan kunnen wij in de meeste gevallen een offerte maken aan de hand van foto's van uw oude installatie. Indien u een bezoek van onze technisch adviseur wenst, dan is dit nog steeds mogelijk, alleen is op dit moment de wachttijd hiervoor ca. 3 maanden. Indien u al onderhoudsklant bij ons bent voor het jaarlijks onderhoud, dan krijgt u voorrang en plannen wij eerder een bezoek in.

  Wij beperken ons tot aanvragen binnen ons werkgebied, de provincie Noord Holland, exclusief het Gooi. Woont u hier buiten, dan kunt u via de website van Brink Climate Systems (www.brinkclimatesystems.nl) een geschikte dealer vinden.

  Wij bepreken ons ook tot luchtverwarmingsinstallaties. Aanvragen voor warmte-terugwininstallaties of ventilatiesystemen, waarbij in het huis geen luchtverwarmer aanwezig is, nemen wij niet meer in behandeling. Daarnaast verkopen geen warmtepompen e.d. zonder combinatie met luchtverwarming.

  M. van Urk
  Directeur

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.