Admiraal Luchtverwarming en airconditioning Uitgeest

Admiraal, voor op maat gemaakte luchtverwarming voor de provincie Noord-Holland.

Admiraal Luchtverwarming B.V. is dé luchtverwarming specialist van Noord-Holland. Van oorsprong zijn wij een metaalbedrijf en sinds 1962 zijn we actief in de luchtverwarming. Eind jaren 80 hebben we twee andere luchtverwarmingsbedrijven in Noord-Holland overgenomen. Daarmee werd Admiraal het enige bedrijf in Noord-Holland gespecialiseerd in luchtverwarming. Sinds 1989 zijn wij dealer van Brink Climate systems , de grootste fabrikant van luchtverwarmingssystemen in Nederland.

Ons Team

U zult het meest te maken krijgen met ons onderhoud- en service team, bestaande uit Johan Verburg, Albert Vet, Antonio del Aguila Roman en Arnold Jensch. Zij verzorgen de jaarlijkse controle van uw systeem. De installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door onze monteurs Nico Groen, Rick Dekker en Robin Mantjes.

De planning

Admiraal Luchtverwarming het Team 2016

Voor hun onderhouds-en servicebezoeken en de administratieve ondersteuning wordt verzorgd door Yvonne Bos, Kirsten Twaalfhoven en Yvonne Huisman.

U merkt het.
Wij zijn enthousiast over comfortabel wonen met luchtverwarming. En we zijn goed op de hoogte van de ins en outs op het gebied van installatiemogelijkheden en bouwvoorschriften.

Admiraal Luchtverwarming Yvonne Bos-administratie

Yvonne Bos

Admiraal Luchtverwarming Yvonne Huisman-administratie

Yvonne Huisman

Admiraal Luchtverwarming Kirsten Twaalfhoven-administratie

Kirsten Twaalfhoven