Admiraal Luchtverwarming en airconditioning Uitgeest

Admiraal, voor op maat gemaakte luchtverwarming én koeling voor de provincie Noord-Holland.

Admiraal Luchtverwarming B.V. is dé luchtverwarming specialist van Noord-Holland. Van oorsprong zijn wij een metaalbedrijf en sinds 1962 zijn we actief in de luchtverwarming. Eind jaren 80 hebben we twee andere luchtverwarmingsbedrijven in Noord-Holland overgenomen. Daarmee werd Admiraal het enige bedrijf in Noord-Holland gespecialiseerd in luchtverwarming. Sinds 1989 zijn wij dealer van Brink Luchtverwarming BV, de grootste fabrikant van luchtverwarmingssystemen in Nederland. Daarnaast zijn we dealer van Fuji Electrics, een van de meest gerenommeerde internationale producenten van luchtbehandelingsinstallaties.

Ons team

Bestaat uit twaalf personen. Stuk voor stuk ervaren mensen die elk hun eigen expertise hebben binnen de luchtverwarmingsbranche. Heeft u technisch advies nodig? Of wilt u weten welke oplossing voor uw situatie het beste is? Dan komen technisch adviseur Peter Molenaar of directeur Martin van Urk bij u langs.

U zult het meest te maken krijgen met ons onderhoud- en service team, bestaande uit Johan Verburg, Albert Vet, Antonio del Aguila Roman en Cees Jan Beuckens. Zij verzorgen de jaarlijkse controle van uw systeem en kunnen ook de kanalen en filters voor u reinigen. De installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door onze monteurs Nico Groen, Rick Dekker en Robin Mantjes.

Admiraal Luchtverwarming het Team 2016

De planning

Voor hun onderhouds-en servicebezoeken en de administratieve ondersteuning wordt verzorgd door Yvonne Bos, Kirsten Twaalfhoven en Yvonne Huisman.

Via deze link kunt u verder kennis maken met het Admiraal Luchtverwarmingsteam.

U merkt het. Wij zijn enthousiast over comfortabel wonen met luchtverwarming. En we zijn goed op de hoogte van de ins en outs op het gebied van installatiemogelijkheden en bouwvoorschriften.
Heeft u vragen of wilt u eens nader kennis komen maken? Dat kan altijd! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Admiraal Luchtverwarming Yvonne Bos

Yvonne Bos

Admiraal Luchtverwarming Yvonne Huisman

Yvonne Huisman

Admiraal Luchtverwarming Kirsten Twaalfhoven

Kirsten Twaalfhoven