Reiniging luchtverwarmings- en ventilatiekanalen

Admiraal: de beste in reiniging van uw systeem

Uw luchtverwarmingssysteem is voorzien van filters welke de lucht zuiveren, voordat deze vanuit de kanalen in uw huis of werkruimte komt. Toch raden wij u aan om uw systeem eens in de 3-4 jaar te laten schoonmaken. Het niet reinigen van de kanalen en filters vermindert namelijk op den duur wel het effect van uw luchtverversing en verwarming.

De monteurs van Admiraal kennen uw systeem van binnen en buiten en zijn dan ook bij uitstek geschikt om het te reinigen.

Klanten met een serviceabonnement kunnen tegen uurtarief van € 78,23 incl. BTW hun systeem laten reinigen. Voor klanten zonder serviceabonnement komen hier nog de voorrijkosten bij. Het reinigen duurt, afhankelijk van uw systeem, twee à drie uur. Daarmee is Admiraal beter èn goedkoper dan de bedrijven die reiniging als aparte dienst leveren. Neem gerust contact op voor nadere informatie of een afspraak, we leggen u graag uit wat er mogelijk is in uw woonsituatie.

Vuile kanalen een gevaar voor uw gezondheid?

Diverse schoonmaakbedrijven bieden tegenwoordig reiniging van luchtverwarmings- en ventilatiekanalen aan.
Daarbij beweren ze dat deze kanalen zo vervuild kunnen zijn dat uw gezondheid zelfs gevaar loopt. Het stof dat zich in de kanalen ophoopt zou zich in de atmosfeer van uw woning of werkvertrek verspreiden. U krijgt plaatjes te zien met stoffige kanalen en de waarschuwing dat dit slecht is voor uw luchtwegen en dat dit allergie en hoofdpijn veroorzaakt.
In feite is er met een juist geïnstalleerde luchtverwarming geen sprake van gezondheidsrisico’s. Uw systeem is voorzien van filters welke de lucht zuivert, voordat deze uit de kanalen in uw huis of werkruimte komt.

Reiniging luchtverwarmings en ventilatiekanalen