Reiniging luchtverwarmings- en ventilatiekanalen

Admiraal: de beste in reiniging van uw systeem

Uw luchtverwarmingssysteem is voorzien van filters welke de lucht, voordat die uit de kanalen uw huis of werkruimte inkomt, zuiveren. Toch raden we u aan om uw systeem eens in de 3-4 jaar te laten schoonmaken. Zonder reiniging van kanalen en filters vermindert namelijk op den duur wel het effect van uw luchtverversing en -verwarming.

De monteurs van Admiraal kennen uw systeem van binnen en buiten en zijn dan ook bij uitstek geschikt om het te reinigen.

Klanten met een serviceabonnement kunnen tegen uurtarief van € 73,50 incl BTW hun systeem laten reinigen. Voor klanten zonder serviceabonnement komen hier nog de voorrijkosten bij. Het reinigen duurt, afhankelijk van uw systeem, twee à drie uur. Daarmee is Admiraal beter èn goedkoper dan de bedrijven die reiniging als aparte dienst leveren. Neem gerust contact op voor nadere informatie of een afspraak, we leggen u graag uit wat er mogelijk is in uw woonsituatie.

Vuile kanalen een gevaar voor uw gezondheid?

Diverse schoonmaakbedrijven bieden tegenwoordig reiniging van luchtverwarmings- en ventilatiekanalen aan.
Daarbij beweren ze dat deze kanalen zo vervuild kunnen zijn dat uw gezondheid zelfs gevaar loopt. Het stof dat zich in de kanalen ophoopt zou zich in de atmosfeer van uw woning of werkvertrek verspreiden. U krijgt plaatjes te zien met stoffige kanalen en de waarschuwing dat dit slecht is voor uw luchtwegen en dat dit allergie en hoofdpijn veroorzaakt.
In feite is er met een juist geïnstalleerde luchtverwarming geen sprake van gezondheidsrisico’s. Uw systeem is voorzien van filters welke de lucht, voordat die uit de kanalen uw huis of werkruimte inkomt, zuiveren.

AFSPRAAK VOOR ONDERHOUD MAKEN

 

filters