Onderhoudsabonnement van Admiraal luchtverwarming

Met een onderhoudsabonnement van Admiraal Luchtverwarming komt één van onze vaste onderhoudsmonteurs 1 keer per jaar bij u op locatie om uw luchtverwarmingsinstallatie te controleren, schoon te maken en het filter te vervangen.
Zo voorkomt u problemen.
Mocht u onverhoopt toch storing krijgen, dan zorgt onze servicedienst voor snelle reparatie. Wel zo plezierig, vooral tijdens koude winterdagen waarbij u niet te lang in de kou wilt zitten.
Wilt u meer informatie over het onderhoudsabonnement? Neem dan contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.

Reiniging van de ventilatiekanalen

Uw luchtverwarmingssysteem is voorzien van filters welke de lucht, voordat die uit de kanalen uw huis of werkruimte inkomt, zuiveren. Het is verstandig om van tijd tot tijd uw systeem te laten schoonmaken. Zonder reiniging van kanalen en filters vermindert namelijk op den duur het effect van uw luchtverversing en -verwarming. Het is voldoende om eens in de drie of vier jaar uw systeem te laten reinigen.

De monteurs van Admiraal kennen uw systeem van binnen en buiten en zijn dan ook bij uitstek geschikt om het te reinigen.
Klanten met een onderhoudsabonnement kunnen tegen uurtarief van € 76,40 inclusief BTW hun systeem laten reinigen. Voor klanten zonder onderhoudsabonnement komen hier nog voorrijkosten bij. Het reinigen neemt, afhankelijk van uw systeem, twee à drie uur in beslag.
Neem voor nadere informatie of een afspraak gerust contact met ons op.

We leggen het graag verder aan u uit.

AFSPRAAK VOOR ONDERHOUD MAKEN

 

 

Content Image